Ik zal een jaar of twaalf oud geweest zijn toen ik van mijn ouders mijn eerste, nog analoge, fotocamera kreeg om mijn eigen vakantiefoto's te maken tijdens een vakantie in Zwitserland. Wat was ik trots dat ik mijn eigen foto's en ook reisalbum had. Deze vakantie is mijn liefde voor fotografie geboren.

Het heeft uiteindelijk nog wel even geduurd voordat ik echt 'iets' met fotografie ben gaan doen. Na de overstap van een compact camera naar een spiegelreflexcamera heb ik nog een paar jaar met deze camera 'gestoeid' voordat ik mijzelf bedacht dat toch echt eens tijd werd voor een serieuze cursus.  Zo ben ik eind 2012 bij de FotoVakSchool terecht gekomen voor de basiscursus fotografie. Hier had ik zo de smaak te pakken dat ik de (deeltijd) vakopleiding fotografie er meteen achteraan gedaan heb. In januari 2015 ben afgestudeerd als fotograaf.

Na de fotovakschool heb ik mij gespecialiseerd in portretfotografie. Ik vind het een uitdaging om de persoonlijkheid van een persoon in een foto  weer te geven. Hierbij is mij opgevallen dat iedereen fotogeniek is. Zelfs de mensen die denken dat zij dat niet zijn.

Arthur PF 01 2018

Naast mijn portretfotografie geniet ik graag van mijn gezin en van reizen, wat ook weer uitstekend met fotografie te combineren is. Kijk voor mijn reis-, nartuur- en wildlifefotografie op mijn andere site over reisfotografie.