24 mei

Samira & Britt

Geschreven door Arthur Wittendorp
Deel dit bericht:
FaceBook  Twitter  

Mijn eerste officiële fotosessie sinds ik per 1 april, en dit is geen grapje, ingeschreven ben bij de kamer van koophandel. Deze twee prachtige meiden wilden hun moeder een prachtig foto van zichzelf cadeau geven voor haar verjaardag. Nou, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Samira en Britt 01

Op een mooie avond begin mei heb ik met deze meiden afgesproken in het natuur gebied van de Blauwe Kamer vlak bij Wageningen. Het warme avondlicht van de ondergaande zon was ideaal voor deze zussen shoot. Samen hebben we door dit gebied gewandeld waarbij ik deze meiden samen als alleen gefotografeerd heb. De mooiste foto hangt inmiddels bij hun ouders in de kamer.

Samira en Britt 02

Samira en Britt 03

Samira en Britt 04

Samira en Britt 05

Samira en Britt 06