08 mrt

Waarom goede profielfoto’s zo belangrijk zijn!

Geschreven door Arthur Wittendorp
Deel dit bericht:
FaceBook  Twitter  

Onlangs kreeg ik van de eigenaar een hoveniersbedrijf de vraag of ik profielfoto’s van hem en zijn personeel wilde maken. In een adem vertelde hij dat hij dat zijn klanten graag willen weten wie van zijn personeel bij hun aan het werk komt. Deze vraag geeft meteen aan hoe belangrijk goede profielfoto’s zijn in deze tijd.

01 Kwaliteitstuinen Profielfoto

De meeste mensen zijn visueel ingesteld. Het eerste wat zij van u, of uw personeel, zien als zij uw website, LinkedIn pagina of andere social media bezoeken is uw profielfoto. En een eerste indruk kunt maar één keer maken. U kunt er dan maar beter voor zorgen dat deze eerste indruk goed is. Een goede profielfoto levert een belangrijke bijdrage aan uw de eerste indruk die mensen van u krijgen.

02 Kwaliteitstuinen Profielfoto

Het is belangrijk dat profielfoto’s in de juiste stijl gemaakt worden. Voor het hoveniersbedrijf heb ik ervoor gekozen om deze profielfoto’s van de eigenaar en zijn personeel te maken in een stadspark. In haar logo heeft het hoveniersbedrijf de kleuren groen en wit. Hiermee vormen achtergrondkleuren in de profielfoto’s en de huisstijl van het hoveniersbedrijf  één geheel.

03 Kwaliteitstuinen Profielfoto

 

04 Kwaliteitstuinen Profielfoto