10 aug

Trouwen in een Volkswagenbusje

Geschreven door Arthur Wittendorp
Deel dit bericht:
FaceBook  Twitter  

Als bruidsfotograaf vind ik kleine en intieme bruiloften misschien wel de meeste leuke trouwpartijen om te fotograferen. Vandaag, op donderdag 8 augustus, mocht ik weer zo’n mooie intieme bruiloft fotografen. Carolien en Warazdat gaan vandaag in Veenendaal met elkaar trouwen.

Huwelijk Carolien en Warazdat 1

De dag begint voor mij rond kwart over één in de middag als ik naar het huis van Carolien en Warazdat ga. Als ik binnen kom worden de laatste voorbereidingen getroffen door het bruidspaar en de ceremoniemeesters. Als iedereen gereed vertrek ik samen met het bruidspaar, hun kinderen en een ceremoniemeester naar Kwintelooyen voor de fotosessie.

Huwelijk Carolien en Warazdat 2

Warazdat heeft als trouwauto een klassieke Volkswagen Transporter Type 2 gehuurd. Dit VW busje gaat mijn rode draad worden tijdens de bruidsfoto sessie. Ruim een uur later wordt ik er door de ceremoniemeester op gewezen dat de tijd er bijna op zit en dat we ons klaar moeten gaan maken om het gemeentehuis te gaan.

Huwelijk Carolien en Warazdat 3

Op het gemeentehuis worden Carolien en Warazdat opgewacht door hun familie, goede vrienden en uiteraard de trouwambtenaar. De ceremonie is leuke en intiem en ik vind het gaaf dat Carolien en Warazdat hun kinderen actief hebben betrokken bij de ceremonie.

Huwelijk Carolien en Warazdat 4

Na de ceremonie is het tijd om de familiefoto’s te maken. In de namiddag is het licht in de hal van het gemeentehuis heel mooi en besluit om binnen op de trap de familie foto’s te maken in plaats van buiten. De groep is niet als te groot dus hier zijn we vlot mee klaar.

Huwelijk Carolien en Warazdat 5

Nu het officiële deel klaar is zit voor mij de dag erop. Het bruidspaar gaat met hun kinderen en gasten onder het genot van een lekker diner en een goed glas wijn nagenieten van hun dag en voor gaat ‘echte’ werken nu beginnen…

Huwelijk Carolien en Warazdat 6