31 juli

Bruidsfotografie in de een oude Molen

Geschreven door Arthur Wittendorp
Deel dit bericht:
FaceBook  Twitter  

Vandaag mocht ik weer eens een ‘kleine’ bruiloft fotograferen. Kleine bruiloften blijf ik, vanwege de intieme sfeer die er dan vaak is, ontzettend leuk om te fotograferen. Ondanks de Corona maatregelen die er gelden is die intieme sfeer tijdens de bruiloft van Marianne en Rob volop aanwezig.

 Huwelijk Marianne en Rob 1

Samen met de families wachten we Marianne en Rob op bij de ingang van het gemeentehuis in Veenendaal voor de huwelijksceremonie. De huwelijksceremonie, die onder leiding staat van de Rode Krul, is intiem en vol met humor.

 Huwelijk Marianne en Rob 2

Na de ceremonie vertrekken we naar de Molen de Zwaluw in Kesteren voor een kleine intieme receptie met familie en close vrienden. Tijdens deze receptie wordt ook de bruidstaart door Marianne en Rob aangesneden waar ik een heerlijk stukje van mag mee-eten. Met een ‘volle’ buik kunnen we na de receptie in de tuin van de locatie de familie foto’s maken.

 Huwelijk Marianne en Rob 3

In tegenstelling tot de meeste bruiloften hebben we bij deze bruiloft , voor mij het leukste tot het laatste bewaard, de fotosessie. En dat is maar goed ook want waar het begin van de middag wat geregend heeft is nu helemaal droog. Letterlijk het hoogte punt van de fotosessie is dat we ook foto’s mogen maken op de galerij van de korenmolen. Het is altijd leuk als we foto’s mogen op bijzondere locaties.

 Huwelijk Marianne en Rob 4

Na de fotosessie gaan Marianne en Rob samen met hun families aan een heerlijk diner en zit voor mij de dag erop. Alhoewel het ‘echte’ werk voor mij nu pas gaat beginnen…

 Huwelijk Marianne en Rob 5